Σελίδες
Η Φάρμα μας
Φωτογραφίες
Προϊόντα γαλακτοκομικά
Προϊόντα αλλαντικά
Προϊόντα ζυμαρικών
Συνταγές
Επικοινωνία
Νέα μας
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012
Το κρέας των βουβαλιών συγκριτικά με το μοσχάρι έχει
Σκουρότερο χρώμα.
Λιγότερο ενδομυϊκό λίπος (1-2% λιγότερο μαρμαρώδες).
Λευκότερο χρώμα λίπους.
Παρόμοια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου