Ένα πολύ ωραίο μπουγιουρντί με βουβαλίσιο τυρί από την Χρύσα Μάρκου στο Κτήμα Ελωδία της Κερκίνης.
Τα υλικά μας:
Καυτερή πιπεριά
Καυτερή πιπεριά
Βουβαλίσια φέτα
Ελαιόλαδο
Ντοματάκι κονκασέ
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Ντοματάκι κονκασέ
Ρίγανη
Καταρχήν θα πρέπει να βρείτε βουβαλίσιο τυρί από το κατάστημα μας ή από κάποιο
σημείο πώλησις στην περιοχή σας.
Παίρνουμε ένα πήλινο δοχείο το οποίο και ρίχνουμε μέσα δύο κουταλιές της σούπας κονκασέ. Παίρνουμε το τυρί μας το οποίο πρέπει να είναι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι, το σπάμε σε μικρότερα και την τοποθετούμε ακριβώς από πάνω .
Κόβουμε στην συνέχεια την καυτερή μας πιπεριά σε μικρά κομμάτια και την ρίχνουμε και αυτή μέσα. Λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο και είμαστε έτοιμοι για το φούρνο.
Δεν θα χρειαστεί πολύ ώρα σε λίγα λεπτά το μπουγιουρντί μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε .
Φυσικά και από ότι μας είπε και η Χρύσα εάν θέλετε μπορείτε να μην βάλετε καυτερή πιπεριά αλλά μια απλή και θα είναι εξίσου νόστιμο.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου