Ανάλυση της Σύνθεσης του Γάλατος διάφορων ζώων
Συστατικά
|
Μονάδα Μέτρησης
|
Αγελάδα
|
Κατσίκα
|
Πρόβατα
|
Βουβάλι
|
Ανάλυση
της Σύνθεσης του Γάλατος
|
|||||
Πρωτεΐνη
|
g
|
3.2
|
3.1
|
5.4
|
4.5
|
Λίπος
|
g
|
3.9
|
3.5
|
6.0
|
8
|
Υδατάνθρακας
|
g
|
4.8
|
4.4
|
5.1
|
4.9
|
Ενέργεια
|
K cal
|
66
|
60
|
95
|
110
|
KJ
|
275
|
253
|
396
|
463
|
|
Σάκχαρα
(Λακτόζη)
|
g
|
4.8
|
4.4
|
5.1
|
4.9
|
Λιπαρά
Οξέα (κορεσμένα)
|
g
|
2.4
|
2.3
|
3.8
|
4.2
|
Μονοακόρεστα
|
g
|
1.1
|
0.8
|
1.5
|
1.7
|
Πολυακόρεστα
|
g
|
0.1
|
0.1
|
0.3
|
0.2
|
Χοληστερίνη
|
mg
|
14
|
10
|
11
|
8
|
Aσβέστιο
|
iu
|
120
|
100
|
170
|
195
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου